Recently Read Books

  • A Delicate Truth- John Le Carre (fiction)
  • Perfect - Rachel Joyce (Fiction)
  • The Expats - Chris Pavone (Fiction)
  • An Event in Autumn - Henning Mankel (Fiction)
  • Winter in Madrid - C.J.Sansom (Fiction)
  • The Brothers - John Foster Dulles and Allen Dulles - non-fiction
  • LIfe Among Giants - Bill Roorbach (Novel)
  • Empty Mansions - Bill Dedman (non-fiction)
  • Woodrow Wilson (non fiction)
  • Lawrence in Arabia (Non-Fiction)
  • In Sunlight and In Shadow by Mark Helpren (Fiction)
  • Lesson in French - Hilary Reyl (fiction)
  • Unbroken- Laura Hillenbrand (Non-Fiction)
  • Venice, A New History- Thomas Madden - (Non- Fiction)
  • Life is a Gift - Tony Bennett Autobiography
  • The First Counsell - Brad Meltzer (Fiction)
  • Destiny of the Republic - President James Garfield non-fiction by Candice Millard
  • The Last Lion (volume III)- William Manchester and Paul Reid (non-fiction, Winston Churchill)
  • Yellowstone Autumn -W.D. Wetherell (non-fiction about turning 55 and fishing in Yellowstone)
  • Everybody was Young- (non-fiction Paris in the 1920's)
  • Scorpion - (non fiction US Supreme Court)
  • Supreme Power - Jeff Shesol (non-fiction)
  • Zero day by David Baldacci ( I read all of Baldacci's Books)
  • Northwest Angle - William Kent Krueger (fiction - I have read 5 or 6 books by this author)
  • Camelot's Court-Insider the Kennedy Whitehouse- Robert Dallek
  • Childe Hassam -Impressionist (a beautiful book of his paintings)

Monday, October 14, 2013

Favorite Stuff

 I like lists of favorites.  Favorite books, favorite movies, favorite places and so on.  I like my favorites and the favorites of others.  Written below are 10 questions and my answers to the questions.  I would like to receive answers to these questions from readers.  If I do I will post some of them.  Here they are:

1.         Favorite place to spend a day?
            Answer:  Ironwood Country Club in Palm Desert, CA

 2.         Favorite person in history?
            Answer: Winston Churchill

 3.         What simple thing makes you happy?
            Answer:  Running errands and shopping with the Lovely Sharon:

4.         Favorite Magazine
            Answer:  Vanity Fair.  

 5.         1920’s or 1950’s?
            Answer: 1920’s

6.         Favorite Restaurant for breakfast?
            Answer:  Café Beaux Arts, Palm Desert, CA

 7.         Rome or Paris?
            Answer: Paris

8.         Symphony, ballet or opera?
            Answer:  Symphony

 9.         Favorite Book Store?
            Answer: Hatchards in London

 10.       Mountains or seashore?
            Answer: Mountains

 If you want to give me your answers email them to me at

No comments:

Post a Comment